Naj bo tudi vaša rekreacija plavanje

Vsi vemo, da je dobro telovaditi. Zakaj? Saj moramo vendar uravnati krvni pritisk, zmanjšati holesterol, kontrolirati telesno težo, zmanjšati tveganje kardiovaskularnih bolezni, povečati maksimalno potrošnjo kisika…

plavanje_rekreacijaZakaj ne bi tega počeli z vadbo plavanja? Naj bo tudi vaša rekreacija plavanje.

Vodena vadba plavanja je zabavna.
Vadba plavanja ne obremenjuje vaših kosti in sklepov.
Plavanje enakomerno oblikuje vse vaše mišice.
Plavanje velja za eno izmed najboljših oblik rekreativne vadbe, tako za izboljšanje vašega splošnega počutja in kvalitete življenja, kot tudi za ohranjanje telesnih in umskih sposobnosti, predvsem pa za ohranjanje vašega zdravja.

  • Še vedno niste vzpostavili pravega stika z vodo? Če se v vodi še vedno počutite neudobno in želite osvojiti osnove plavanja, je skrajni čas, da začnete uživati v prvih zamahih in lebdenju na vodni gladini.
  • Želite izpopolniti svoje plavalne tehnike? Če želite izboljšati tehniko plavanja, koordinacijo gibov in vzdržljivost pri plavanju, jo lahko vključite v svojo tedensko vadbo, pridobljeno znanje pa s pridom izkoristite naslednje poletje na morju.
  • Potrebujete sprostitev in zabavno obliko druženja? Gibanje v družbi je vedno bolj prijetno, zato lahko postane vaša vadba plavanja tudi odlična priložnost za druženje z drugimi športnimi navdušenci, družinskimi člani in prijatelji.

Prilagodite vadbo plavanja lastnim željam in potrebam.

Vse željene plavalne telovadbe in novih plavalnih veščin vabimo, da se nam pridružite na našem plavalnem tečaju in zaplavate z nami!

Prijavi se na trening plavanja

Prijavi se na plavalni tečaj!

Prvi trening je za pokušino in je zato brezplačen 🙂

Plavanje - footer signup
V preteklosti sem že plaval/a ali tekel/la ali nordijsko hodil/a pri Pulz športu *
Termin *
Paket *
Plačati želim
reCAPTCHA

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke