Plavalna oprema

Rekreativno plavanje v bazenu zahteva tudi ustrezno plavalno opremo. Seveda naj to ne bodo bikinke iz zadnjega modnega kataloga, saj jih boste pod vodo hitro izgubile. Enako velja za moške, ki si z izborom svojih najljubših bermud, ne boste ravno naredili usluge. Te v vodi namreč delujejo kot padalo in vas bodo pri plavanju zavirale.

plavalna_opremaŠportne kopalke

Najpomembneje je, da se v kopalkah dobro počutite ter da so čim bolj oprijete, kar plavalcu omogoči nemoteno drsenje skozi vodo.

Sprehodite se do svoje najljubše športne trgovine in povprašajte po športnih kopalkah. Dandanes je izbira športnih oblačil že tako pestra, da boste svoj najljubši komplet športnih kopalk res hitro našli.

Očala

Pomebno je, da vam očala “sedejo” na glavo. Glejte, da ne bodo premajhna ali prevelika. Kako to preverite? Vzemite jih iz škatljice in pritisnite na obraz. Kakovostna očala se vam bodo “prisesala”, prevsem v predelu okrog oči, in ne bodo padla z obraza.

Plavalna kapa

Plavalna kapa je zaželjen, ne pa nujni del plavalne opreme. Čeprav jo večina bazenov ne zahteva, boste z nošenjem le te, svojemu lasišču in lasem naredili veliko uslogo. Plavalna kapa varuje lasišče pred klorom in ima hidrodinamičen vpliv zlasti, če imate daljše lase. Poleg vsega pa vas bo prijetno grela.

Prijavi se na plavalni tečaj!

Prvi trening je za pokušino in je zato brezplačen 🙂

Plavanje - footer signup
V preteklosti sem že plaval/a ali tekel/la ali nordijsko hodil/a pri Pulz športu *
Termin *
Paket *
Plačati želim
reCAPTCHA

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke